Ronaldo agya megint elborult, de szokás szerint megúszta

2016 január 18., hétfő 10:21
28

Nincs jó idénye Ronaldónak, bár a hétvégén a Sporting Gijón ellen éppen két gólt is szerzett, a Real pedig 5-0 vezetett, így teljesen érthetlen, miért szállt el az agya, amikor egy támadásnál beállt elé az ellenfél játékosa. Ronaldo a feltartást egy sunyi rúgással torolta meg, ami után hirtelen elkezdett levegőért kapkodni. A portugál lapot sem kapott.

Ronaldót sokat faragják, erre aztán hol rájátszik, hol nem, időnként pedig elborul az agya és törleszt. Ha őt túgták volna meg, óriásit hisztizett volna.

Ronaldót már többször kiállíthatták volna az elmúlt hónapokban, de mindig megúszta. 

A Barcelona elleni novemberi meccsen Alvest könyökölte le. 

Ezt a Barcelona elleni meccset simán kihagyhatta volna, ha előtte a Sevilla ellen tényleg el is találja az ellenfelét vagy a bíró észreveszi a mozdulatot.

Tavaly januárban már ő sem úszta meg. Azt még igen, amikor le akarta ütni az ellenfél játékosát, de nem tudta. Aztán sikerült neki, azonnal kiállították. Lefelé menet a Real címért fényesítgette.

Csak kétmeccses eltiltást kapott. De vele még az is előfordult áprilisban, hogy utólag videózás alapján eltörölték az egyik sárgáját, amit műesésért kapott, így nem tiltották el az ötödik sárgája után. Rúgást és ütést ezek szerint nem néznek vissza. 

A Cordoba elleni meccsig kapott piros lapjait elnézve simán kiállíthatták volna most hétvégén is. 


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt