2016 eddigi legnagyobb slágere: Takarodjatok ki a pinánkból!

2016 január 21., csütörtök 9:45
547

Ártatlan kis riportot próbált forgatni az RTL Klub egy rétegművészeti projektről, amelynek meggyűlt a baja a magyar hatóságokkal. Az Abortourism fiktív utazási irodáról a 444 is írt néhány napja, amikor kiderült, hogy a túlbuzgó magyar hatóságok nevetséges indokokkal leszedették a honlapjukat.

Pedig az oldal üzenete csak azt a kérdést tette fel, hogy ha nálunk legális az abortusz, miért nem elérhető a gyógyszeres terhességmegszakítás, és a fogamzásgátló tabletta miért nem kapható állami támogatással és recept nélkül.

Az RTL ártatlan kis riport helyett azonban olyan gyönyörű performanszt kapott, amilyen nagyon régen nem jutott el ilyen széles nyilvánossághoz Magyarországon.

Igen, ez lement az RTL szerda esti híradójában (itt megnézhető 26:20-tól), bár sajnos a "pinánkból" szemérmesen ki lett sípolva. 

Próbáltunk beszélni az Abortourism-projekt készítőivel, de ennél többet nekünk sem mondtak, és sajnos nekünk még csak nem is énekeltek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt