18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Svédországban sikerült eltüntetni a jégbe rajzolt faszt, de egy még nagyobb készült rögtön cserébe

2016 január 21., csütörtök 15:11
297

Írtunk mi is arról, hogy Göteborgban valaki egy nagyobbacska faszt rajzolt egy befagyott tóra, ami miatt a helyiek panaszkodtak, hogy sértő a rajz, de a hatóságok nem tudtak semmit sem tenni, mert túl vékony volt a jég ahhoz, hogy odamehessenek leszedni. 

Azóta a történet továbblépett, pár pillanatra látszatmegoldást kínálva, hogy aztán dialektikus mozgással rögtön el is vegye az élet mindazt, amit a fasz miatt aggódóknak kínálni tudott. Előbb ugyanis a helyi közterületért felelős vállalat munkatársai egy hosszú rúdra szerelt eszközzel eltüntették a jégbe rajzolt faszt. 

<iframe marginheight="0" marginwidth="0" src="http://dbtv.no/player/4714833425001?autoplay=false" frameborder="0" width="660" height="400" scrolling="no" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>

De Emilian Sava, aki részt vett a pénisz eltüntetésében, utána látta, hogy milyen reakciókat váltott ki a munkája, és elkedvtelenedett. Facebookon ugyanis sokan szomorúak lettek a fasz eltüntetése miatt, Sava pedig végül bocsánatot kért tőlük és egy jóval nagyobb és jobb hófaszt ígért nekik. 

Mint mondta, ő csak a tehetetlen városi tanácsnak akart segíteni, de nem akarta ezzel a művészet szabadságát korlátozni. És mivel arra a tóra visszamenni igen balesetveszélyes lett volna, egy város mellett fekvő telket néztek ki maguknak. És hogy mi lett ebből? Professzinális módon kivitelezett gigantikus hófasz, amit igazán csak a levegőből lehet a maga teljességében megcsodálni: (via Independent)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt