A bikram jóga feltalálójának 924 ezer dollárt kell fizetnie egy kirúgott ügyvédnek, aki nyomozott a szexuális zaklatási ügyeiben

bűnügy
2016 január 26., 15:37
comments 19

A 69 éves Bikram Choudhury indiai jógaoktatót, aki feltalálta a bikram jógát, arra kötelezte a bíróság, hogy fizessen 924 ezer dollárt egy ügyvédnőnek, aki azt mondta, a férfi kirúgta, amiért nyomozott a férfi elleni szexuális zaklatási vádak után. Choudhuryt összesen 6 nő vádolja zaklatással, áprilisban kezdődik az első tárgyalás.

photo_camera

Ez újabb csapás a jógagurunak, mivel a bíróság októberben kimondta: nem védi szerzői jog a jógapózait. (Chicago Tribune)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.