Holokauszttagadó rappel disszeli Neil DeGrasse Tyson asztrofizikust a Föld laposságát hirdető B.o.B

Popkult
2016 január 26., 17:59

Új irányt vett az amerikai hip-hop.

B.o.B nemrég arról twittelt, hogy a Föld lapos. A Cosmos műsorvezetője, Neil DeGrasse Tyson megpróbálta jobb belátásra bírni.

De B.o.B tökös gyerek, nem hagyja, hogy mindenféle felkent hatalmasságok mondják meg neki, hogy igaz-e, amit a két szemével lát.

Kijött a Flatline című számmal, amiben a sztárasztrofizikust disszeli. A hallgatókat arra kéri, hogy olvassák a holokauszttagadó David Irvinget. „Sztálin sokkal rosszabb volt, mint Hitler” – hangzik el a fizika-gyorstalpalónak is szánt számban két összeesküvés-elmélet között. Mintha csak az új X-aktákat promózná.

Remélem, Tyson hamarosan reagál a dissre egy disszertációval. (Pitchfork)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.