Ez a martonvásári alapkőletételen készült fotó egy tökéletes műalkotás

MŰVÉSZET
2016 január 27., 20:53
comments 134

A fenti, elemi erejű fényképet Buzás Tamás (Bahama Photo) készítette el a múlt hét végén a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnok alapkőletételén.

Simicskó István honvédelmi miniszter nem hiába nevezte történelmi pillanatnak a 600 millió forintból készülő sportcsarnok alapkőletételét. Mint mondta, egy sportcsarnok sokkal többről szól, mint kézilabdakapuról vagy kosárlabdapalánkról, hiszen „egy sportpálya nem más, mint egy küzdőtér”, az élet kicsinyített mása, vagyis a gyerekeket az életre nevelik.

A Fejér megyei Martonvásáron tartott ünnepségen volt minden huszároktól harcművészeti bemutatóig, Simicskó a fideszes Tessely Zoltánnal együtt még egy időkapszulát is elhelyezett, de a legszebb pillanat biztosan a fenti volt.

A képet nagyon szépen köszönjük Buzás Tamás amatőr fotósnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.