Joseph Fiennes játssza Michael Jacksont egy 9/11-ről szóló road movie-ban

FILM
2016 január 27., 15:35
comments 41

Itt a következő kötelező film a fingó Daniel Radcliffe-hulláról szóló dráma után.

A film a néhai sztárok alkalmazottainak (egymásnak ellentmondó) sztorijain alapul majd, és arról szól, hogy Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando (azaz három nehézsúlyú világsztár, akiket a halálukig bárki felismert) hogyan próbál meg autóval a World Trade Center katasztrófa napján, terrorpániktól vezérelve New Yorkból Los Angelesig eljutni autóval. Egyébként Ohióig jutottak.

Az Elizabeth, Michael and Marlon című tévéfilmet a Sky Arts mutatja majd be, Marlon Brando szerepében Brian Cox lesz látható, Elizabeth Taylort Stockard Channing alakítja, és Michael Jacksont Joseph Fiennes fogja játszani. Utóbbi választásból persze botrány is lett, hogy miért egy fehér férfi játssza el az afroamerikai popsztárt. Aki egyébként addigra fehérebb volt a fehéreknél is.

photo_camera Mesterházy Attilából bezzeg nem lett botrány, ha őt magát nem tekintjük annak

(The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.