Folytatódott Herényi Károly és Kálmán Olga szexi évődése élő adásban

Kálmán Olga már majdnem elkezdte az interjúját a székét éppen elfoglaló Lázár János miniszterrel, de előtte még odaszólt a politikusnak: ""Olyan dögös, ráadásul egyszerre kisfiús és izmosan gengszteres, mint mindig", mire Lázár zavartan annyit mondott, hogy "Máris adásban vagyunk, ezért arra koncentráljunk, ami a témánk."

Ez paródia volt, ilyen Magyarországon természetesen soha nem történhetne meg, az ellenkezője annál inkább. 

Tényleg meg is történt most, amikor Kálmán Olga, az ATV sztárja éppen adásba készült Herényi Károly expolitikussal. Már az stúdióbeli asztalhoz ültek le, amikor Herényi megjegyezte, hogy "Olyan csinos és olyan szép, mint mindig", mire Kálmán figyelmeztette, hogy "Máris adásban vagyunk, ezért arra koncentráljunk, ami a témánk."

Az évődés egyáltalán nem volt előzmények nélküli a két főszereplő között, sőt korábban már sokkal sikamlósabb ösvényekre is eltévedtek. 

2014. májusának végén Kálmán szokatlan témában interjúvolta meg Herényit, illetve egy másik volt politikust, az egykori MSZP-s Lamperth Mónikát: akkoriban lett sajtótéma, hogy 9 volt magas beosztású MSZP-, SZDSZ- és MDF- kádernek közös, potencianövelőt és étrendkiegészítőket is áruló MLM-cége volt. (A Kyani Kft anyacégét a Versenyhivatal nem sokkal később meg is büntette 6 millió forintra, hiszen a reklámjaikban hazudtak és becsapták a fogyasztókat.)

A nehezen induló adás 13-ik perce táján Kálmán végre rákérdezett a potencianövelő termékre. 

Lamperthék először mórikáltak, hogy ez nem is igaz, ilyen árujuk nincs is, de közben arra célozgattak, hogy mintha mégis lenne. Többedik visszakérdezésre Herényi elmagyarázta: van egy főleg sportolóknak ajánlott, általános teljesítménynövelő szerük, ami 15 százalékkal javítja a sporteredményeket. Ez nem direkt potencianövelő ugyan, mondta, de ez - mármint a potencianövelés - az egyik mellékhatása. 

"Én, amikor konditerembe megyek, állandóan ezt használom" - tette hozzá Herényi, és ez már a tapasztalt Kálmánnak is sok volt. "Hát ÚGY nagyon nehéz lehet sportolni" - mondta, irulós-pirulós kacarászásban kitörve, és tévénézőként tényleg nem lehetett mást látni az úgynevezett lelki szemeinkkel, mint hogy Károly barátunk kéz használata nélkül nyom fekve és csinál meg 50 fekvőtámaszt.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.