Obszcén malőr: apa és újszülött fia temetésén pornót vetítettek

Senki sem érti, hogyan fordulhatott elő, de mindenkit megrendített egy szerdai temetés a cardiffi Thornhill krematóriumban.

Százak gyűltek össze, hogy elbúcsuzzanak a 33 évet élt Simon Lewistól, és szintén Simon nevű kisfiától, aki mindössze néhány órát élt.

A Lewis család szilveszterkor szenvedett autóbalesetet, egy szabálytalanul érkező autóval frontálisan ütköztek. Az apa azonnal meghalt, terhes felesége és hároméves kislányuk túlélte a balesetet. A nőnél azonban meg kellett indítani a szülést a baleset után, császármetszéssel segítették kisfiát a világra, de a gyerek alig néhány órával később meghalt.

Az apa és fia temetésére a gyászolók egy videóval készültek, amit négy képernyőn egyszerre vetítettek volna ki. Az egyik képernyőn azonban egy pornófilm indult el, teljes hangerővel.

Négy percig tartott, mire sikerült kikapcsolni. A gyászolók közül az elhunyt apósa magán kívül volt felháborodásában.

A krematóroium munkatársai nem értik, mi történhetett. A pornót vetítő képernyő új volt, frissen helyezték üzembe. Azóta se dugták vissza a konnektorba.

A városi tanács teljeskörű vizsgálatot ígért.  (Telegraph)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.