Ajjaj, gondok Mészáros Lőrinc eszéki klubvásárlásánál

sport
2016 január 29., 12:26
comments 94

Az origo az eszéki Osijek031 és a Jutarnjii List napilap online kiadására hivatkozva írja, hogy beleköptek Mészáros Lőrinc klubvásárlásába, mert 

az NK Osijek klub egyik tulajdonosa kevesli az általa kínált vételárat. 

A részvények 46,6 százalékát birtokló eszéki önkormányzattal már megállapodtak Mészárosék, 100 ezer kunát adnak a városnak. Viszont egy másik tulajdonos, a korábbi mezőgazdasági kombinát 9,72 százalékos részesedéséért kevesli Mészárosék ajánlatát. Pedig fontos lenne ezt is megszereznie a felcsúti vállalkozónak, mert csak így lenne meg a szabad döntéshozatalhoz szükséges 75 százalékos tulajdoni hányada. Állítólag Mészáros 150 ezer kunát ajánlott nekik, de a felszámolás alatt álló cég többet szeretne. 

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Közben az eszéki szurkolók tüntetést szerveznek péntek este hat órára a klub megmentése érdekében, írja az origo. A Facebookon közzétett felhívás szerint 

"muszáj ellenállnunk, és egy tiszta és hangos üzenetet küldeni azoknak a sírásóknak, akik a saját érdekeiket nézveki akarják véreztetni Szlavónia szimbólumát,mely több mint 70 éve része többgenerációnyi eszéki életének."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.