Ajjaj, gondok Mészáros Lőrinc eszéki klubvásárlásánál

Az origo az eszéki Osijek031 és a Jutarnjii List napilap online kiadására hivatkozva írja, hogy beleköptek Mészáros Lőrinc klubvásárlásába, mert 

az NK Osijek klub egyik tulajdonosa kevesli az általa kínált vételárat. 

A részvények 46,6 százalékát birtokló eszéki önkormányzattal már megállapodtak Mészárosék, 100 ezer kunát adnak a városnak. Viszont egy másik tulajdonos, a korábbi mezőgazdasági kombinát 9,72 százalékos részesedéséért kevesli Mészárosék ajánlatát. Pedig fontos lenne ezt is megszereznie a felcsúti vállalkozónak, mert csak így lenne meg a szabad döntéshozatalhoz szükséges 75 százalékos tulajdoni hányada. Állítólag Mészáros 150 ezer kunát ajánlott nekik, de a felszámolás alatt álló cég többet szeretne. 

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Közben az eszéki szurkolók tüntetést szerveznek péntek este hat órára a klub megmentése érdekében, írja az origo. A Facebookon közzétett felhívás szerint 

"muszáj ellenállnunk, és egy tiszta és hangos üzenetet küldeni azoknak a sírásóknak, akik a saját érdekeiket nézveki akarják véreztetni Szlavónia szimbólumát,mely több mint 70 éve része többgenerációnyi eszéki életének."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.