Lopás miatt bevitték, de meghalt a rendőrségen a 33 éves férfi

bűnügy
2016 január 30., 20:06
comments 56

Lopás miatt vitték be a rendőrök a hevesi kapitányságra péntek este azt a 33 éves férfit, aki később rosszul lett és meghalt a rendőrségen.

A rendőrségi szóvivő szerint, miután a férfi hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette, a rendőrök próbáltak neki elsősegélyt nyújtani, és a mentőket is kihívták. A kiérkező mentősök azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A szóvivő szerint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság még vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Az áldozat testvére azonban a heol.hu megyei lapnak azt mondta, hogy a 33 éves férfinak egy korábbi balesete miatt egy csövet operáltak a torkába. A rokon szerint testvérét elfogásakor megverték a rendőrök, és ebbe halt bele a 33 éves férfi. A rokon szerint hiába kérdezik a rendőrséget az ügy körülményeiről, nem kapnak megfelelő választ.

A heol.hu saját forrásból úgy tudja, hogy az előállított férfi halálát fulladás okozta. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.