Devont nem izgatta fel igazán, hogy mellbe lőtték

bűnügy
2016 január 31., 05:25

A KHQA-TV drámai felvezetéssel jelentkezett be a helyszínről, ahol egy fegyveres az ablakon keresztül belőtt Devon Hawkins házába, és mellén el is találta a Quincy-i férfit. 

Persze Quincy legchillebb arca nem lehetne Quincy legchillebb arca, ha egy lövéssel fel lehetne izgatni. A legnyugodtabb hangon mesélte el két slukk között, hogy épp lazult otthon, mikor valaki belőtt az ablakon, egy lövedék el is találta. Nem igazán tudja, hogy mi volt, de a fiát szerencsére sikerült kivinnie a szobából.

„-De van ötleted, hogy miért tették ez?”

-„Gondolom, meg akartak ölni. Vagy valami ilyesmi. Nem tudom.”

-zárta le Devon az év interjúját. (via Mashable/fox2now)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.