Devont nem izgatta fel igazán, hogy mellbe lőtték

bűnügy
2016 január 31., 5:25
comments 134

A KHQA-TV drámai felvezetéssel jelentkezett be a helyszínről, ahol egy fegyveres az ablakon keresztül belőtt Devon Hawkins házába, és mellén el is találta a Quincy-i férfit. 

Persze Quincy legchillebb arca nem lehetne Quincy legchillebb arca, ha egy lövéssel fel lehetne izgatni. A legnyugodtabb hangon mesélte el két slukk között, hogy épp lazult otthon, mikor valaki belőtt az ablakon, egy lövedék el is találta. Nem igazán tudja, hogy mi volt, de a fiát szerencsére sikerült kivinnie a szobából.

„-De van ötleted, hogy miért tették ez?”

-„Gondolom, meg akartak ölni. Vagy valami ilyesmi. Nem tudom.”

-zárta le Devon az év interjúját. (via Mashable/fox2now)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt