Mészárlással végződött egy 15 éves lány születésnapja Mexikóban

külföld
2016 február 01., 07:36
comments 78

Mexikóban 11 ember vesztette életét egy 15 éves lány születésnapján kitört lövöldözés miatt Guerrero államban. A hatóságok szerint erőszak egy hagyományos felnőtté válós bulin szabadult el. Mikor elkezdődött a lövöldözés, a rendőrség próbálta megközelíteni a környéket, de ők is tűz alá kerültek.

Guerrero állam az ország egyik legerőszakosabb részének számít. Két évvel ezelőtt ugyanitt 43 egyetemista tűnt el, akik közül többet megöltek. La Jornada nevű helyi lap szerint tavaly október és december között legalább 324 embert gyilkoltak meg. Többségükkel a drogkartellek végeztek ( BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.