Kérem, tapsoljanak!

külföld
2016 február 04., 09:55
comments 32


Hiába ecsetelte éppen azt Jeb Bush republikánus elnökjelölt-jelölt, hogy milyen főparancsnok lenne, ha megválasztanák, a magát a nyugodt erőként futtató politikus unalmas szövegével és fakó hangjával valósággal elkábította a lojális hallgatóságát. De annyira, hogy a retorikai egység végére érve szegény Bushnak kellett rájuk szólnia, hogy tapsoljanak már. Kérdés, hogy jó döntés volt-e ez tőle, mert ha én az ellenfele lennék, innentől csak ezt a szerencsétlen "please clap"-et ismételgetném.

Bush nemcsak szerencsétlenek néz ki, de az is: egy korábbi kampányeseményén a kamerák kereszttüzében, ráadásul pont a Bush mögötti részen aludt el egy nő a beszéde közben, ami ellenfele, Donald Trump kampánystábjából kihozta a Humor Haroldot, ennek a kamu altatószer-reklámnak a formájában:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.