Már van egy barátkozós app barátkozni vágyó nőknek is

INTERNET
2016 február 04., 11:31
comments 52

Lassan már szarni se tud elmenni az ember app nélkül: az életünk egyre nagyobb részét fedik le az ilyen-olyan alkalmazások. A legújabb egy olyan app, ami barátkozni vágyó nőknek segít abban, hogy (sose találod ki)

egymással barátkozzanak.

A cucc hasonlóan működik, mint a Tinder, és az a neve, hogy Hey! VINA.

Először minden felhasználónak ki kell töltenie egy 6 kérdésből álló kérdőívet, ami arra jó, hogy az alkalmazás képet kapjon a regisztrálók habitusáról és érdeklődési köréről. Ezek alapján fogja feldobni az alkalmazás az olyan emberek Facebook-profiljait, akik érdeklődésükben közel állnak egymáshoz, és ugyanabban a városban vannak. Ezután el kell dönteni, hogy barátkoznánk-e az adott emberrel, vagy nem, és ha mindkét fél a barátkozásra kattintott, akkor az alkalmazás nyit egy csetablakot és lehet beszélgetni.

Pompás.

A Hey! VINA egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban működik, San Franciscóban, Los Angelesben és New Yorkban.

(Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.