Kontárok készítették az Erzsébet-program oldalát, hajukat tépik az emberek

2016 február 6., szombat 19:05
425

Két napja lehetne pályázni az Erzsébet-programmal támogatott üdülésre, de az online jelentkezési rendszer lényegében nem működik. 

A nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak és fogyatékkal élőknek kiírt támogatáshoz már regisztrálni is csak nagyon nehezen lehet, míg a pályázatok leadása 10 óra várakozást is igényehet, ami alatt nem árt a gép előtt ülni. Sokakkal előfordult, hogy hiába vártak éjszakába nyúlóan,vagy egyenesen hajnalig, a rendszer egyszeriben több ezer várakozóval hátrébb sorolta őket. 

A panaszosok szerint tavaly is iszonyú körülményes volt a rendszer, de idénre tovább rontottak rajta. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány nevű állami szervezet által működtetett oldal most is alig működik, rögtön ez az üzenet várja az érdeklődőket:Aki pedig esetleg túljutott a köszöntésen, azt ilyen üzenet fogadja:Az Erzsébet-program Facebook-oldala tele van felháborodott kommentekkel. Ilyenekkel például:

  • Katasztrófa a pályázat benyujtása! Tegnap 19 órakor 3032 az előttem lévők száma, éjfélkor 1900. Közben többször kiírta, hogy szerver hiba...
  • Katasztrófa és idegbaj ! Csak azt kérdezném attól aki ezt kitalálta, hogy mi volt a motiváció? Lehet az, hogy sokan ne is tudják beadni?A tavalyi sem volt egyszerű,de még mindig könyebben lehetett kezelni. Mert mire ezt egy nyugdíjas be tud lépni sokezredikként.... lehet agyvérzést kap az idegtől!!!! Folyamatos szivatás azért a kis kedvezményért!!!! Nem az lenne a cél,hogy sokan igénybe tudják venni? Szégyen! 
  • Egész napos kínlódás után ismét a sor végére csapódtunk. 1515-ből 4075 lett. Köszönjük Erzsébet-program a remek lehetőséget!!!! Szeretném kérdezni, hogy kihez fordulhatunk panasztétellel a szolgáltatás minőségének kifogása érdekében?

Válasz persze nem érkezett, az Erzsébet-program üzemeltetői egyáltalán nem kommunikálnak az emberekkel.

  • Valóban katasztrófa. Órákat töltünk a gép előtt, hogy állandóan kikapcsoljuk a hiba a szerverrel való kommunikáció közben ablakot, különben nem igazán haladunk előre. Igazi családbarát megoldás, hogy a hétvégét a gyerekek helyett a számítógép társaságában töltjük. Vajon milyen lehetőségük van azoknak a rászoruló nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és fogyatékosoknak a pályázatra, akik nem rendelkeznek otthon megfelelő informatikai háttérrel?
  • 10 óra várakozás után éjfélkor tudtam regisztrálni. DE sajnos a belépéskor újra indul a várólista. Ez azért már sok, hogy minden belépésnél újra és újra várólistára raknak. Minden alkalommal 10 órát várjak?

Ám akinek sikerül belépnie, arra is kemény megpróbáltatások várnak. A rendszert úgy találták ki a kontár alkotók, hogy az űrlapokat ki kelljen nyomtatni, majd beszkennelni. Az egyik kommentelő ezt tanácsolja elkeseredett társainak: 

  • A szükséges NYILATKOZAT-ot nyomtasd ki töltsd ki és 2 tanú is legyen rajta, majd szkenneld be, majd töltsd fel max 1Mb (1024Kb) nagyságban és jpeg esetleg png formátumban, utána írd be az adószámokat, mert előre nem engedi.... 


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt