0,4 gramm füvet adtak fel postán Bayer Zsoltnak

POLITIKA
2016 február 7., 13:14
comments 350

A 4K!, azaz Negyedik köztársaság párt honlapján bukkant fel az a fénykép, ami arra utal, hogy valakik feladtak 0,42 gramm marihuánát az ismert jobboldali publicistának, Bayer Zsoltnak, aki a héten dühös cikkben támadta a kábítószerfogyasztókat a törökszentmiklósi tragédia után. 

A 4k! a legutóbbi választások óta meglehetősen keveset hallatott magáról. Most azt írják, ezt a fényképet a 'Füvesembertől' kapták, és azért közlik, mert egyetértenek a tartalmával. 

A párt szerint Magyarországon is eljött az ideje a marihuána és a belőle készült gyógyszerek orvosi célú legalizációjának. Mint írják, környezetünkben Németországban, Ausztriában és Csehországban is legális az orvosi marihuána, és már Romániában és Macedóniában is komolyan foglalkoznak a kérdéssel.

Ebbe a kampányba illeszkedik be a Bayer Zsoltnak küldött marihuána, mert mint a levél feladója írja, a fű kiválóan kezeli a migrént és békésebb cikkek reményében küldik most ezt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt