A NAV és a rendőrség malacszomorítói kapták meg a szarvaskendi böllérverseny különdíját

gasztronómia
2016 február 08., 15:44
comments 38
photo_camera Fotó: police.hu

A Vas Megyei Közgyűlés rendezvényén „a disznóvágás hagyományát megőrizve tizennyolc disznó került a bontószékre 2016. február első hétvégéjén Szarvaskenden, a III. Gasztronómiai Fesztivál keretében” – írta meg képgalériástul a police.hu, olyan fordulatokkal, mint:

„Az emelkedett fesztiváli hangulat a kedvező időjárásnak, de mindenekelőtt a résztvevő csapatok jó kedvének és határtalan lelkesedésének volt köszönhető.”

A versenyen először indult a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság egy közös csapattal.

A zsűri Celldömölk Város Önkormányzatának különdíját ítélte oda, érdemes elolvasni:

photo_camera Fotó: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.