ARE YOU READY FOR THIS? Film készül az eurodance-ről

a hetedik művészet
2016 február 13., 19:30
comments 91

Finn filmesek dokumentumfilmet forgatnak a 90-es évek eurodance előadóiról. Egyelőre ennyit tudni a dologról, hogy a készítők Haddawayt, Dr Albant és a Captain Jacket követik visszatérőkoncertjeiken, és ezek apropóján mutatják majd be a 90-es évek európai tánczenéjét, ami úgy megrázta a világot, ahogyan azóta se semmi.

Aki esetleg nem tudná, kikről van szó, annak mutatom:

Haddaway:

Dr Alban:

Captain Jack:

A film címe Never-ending Dream lesz, és más énekesek is szerepelnek benne, csak a Factmag valamiért ezt a három előadót nevezte meg. Csak remélni tudom, hogy finnek nem akarnak úgy filmet csinálni az eurodance-ről, hogy kihagyják belőle a műfaj anyahajóját, a 2 Unlimitedet. Ha esetleg mégis kimaradnának a hollandok, senki ne nézze meg a filmet, mert kontármunka lesz.

A film készítői az Indiegogón gyűjtenek pénzt, egészen szépen gyűlik a suska, de azért kell még hozzá. 

Ha valaki 15 eurót ad bele, az már megkapja digitálisan a filmet. 30 euróért póló, 35-ért dvd jár, de 50 euróért már Dr Alban is ír egy tweetet az adakozó nevével. 75 euróért jegyet adnak egy párizsi eurodance-bulira, 100-ért belépőt a film berlini premierjére.

De ezután jön a lényeg: az 500 eurós adományokáért cserébe már Captain Jack-féle tányérsapka jár. 2000 euróért

Dr Alban személyesen segít megkérni a szerelmed kezét.

12 ezer euróért pedig

privátfellépést ígér a Rednex.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.