A magyar női kerekesszékes vívó válogatott nyert az egri világkupán

sport
2016 február 14., 16:15
comments 63

A verhetetlennek mondott kínai tőrcsapatot a vasárnapi fináléban bravúros vívással győzte le a magyar csapat – közölte a Magyar Paralimpiai Bizottság.

A közlemény szerint Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Jurák Andrea, Krajnyák Zsuzsanna hazai pályán, az Egerben megrendezett IWAS Kerekesszékes Vívó Világkupán az izgalmas és néhol szoros döntőben végül 45-42-re győzött, és szerezte meg az aranyérmet.

photo_camera Balról jobbra: Hajmási Éva Andrea, Danyi Gyöngyi, Krajnyák Zsuzsanna és Jurák Andrea (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

A világkupán Krajnyák Zsuzsa egyéni tőrben bronzérmet szerzett.

photo_camera Krajnyák Zsuzsanna (jobbra), miután győzött a kínai Csang Csun-cuj ellen kerekesszékes vívó világkupa csapatversenyének döntőjében Egerben (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.