Alávaló, mocskos, gané, tróger, aljas idő lesz a héten

időjárás
2016 február 14., 20:32
comments 39

Hétfőn egész nap, az egész országban esni fog. Ezzel szemben kedden zuhogás, ömlés, elázás lesz. Szerdán csapadék. Csütörtökön záporok, zivatarok. És ki nem találják, mi lesz pénteken? Eső, az. Hozzá még szél is. Viszont nem lesz nagyon hideg. Napközben inkább 6-12 fok, de néha (dél-keleten) talán 14 is. Ezzel együtt hétvégén sem leszünk kinn a vízből. Ez neked időjárás? És akkor még jövőre „vizes vébé” is lesz. Áder meg ide akarja hozni a vízvilágtalálkozót. Nooormális? Ezt akarjátok:

photo_camera
?????

(MTI, Időkép, akármi)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.