Felfüggesztettek egy New York-i tanárt, mert forró kakaót vett egy gyászoló diáknak

oktatás
2016 február 14., 15:04
comments 115

Janice Graf a Long Island-i Center Moriches középiskola művészettanára, és felfüggesztették, de az is lehet, hogy ki fogják rúgni, mert elkövetett egy súlyos szabálytalanságot.

Maddy Zaminski, Graf egyik végzős diákja nagyon levert volt, miután meghalt két barátja. A tanárnő megpróbálta megvigasztalni, és elvitte a lányt, hogy vegyen neki egy forró kakaót.

photo_camera Balra Maddy Zaminski, jobbra Janice Graf (Forrás: az ABC News videója)

Erre írásos engedélye is volt a lány apjától, mégis baj lett belőle, mert az iskola házirendje szerint tanár diákot nem vihet ki az iskola területéről.

A tanár és a diákja is értetlenül áll a következmények előtt. (ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.