Egy magáncég kapta az 55 millió forintot a reklámvideóért, amiben Hosszú Katinkát ingyen szerepeltették volna

politika
2016 február 15., 16:48
comments 165

Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia azt mondta, hogy a Kecskeméti Városi Televízió Nonprofit Kft. (KTV) csinálta a 2017-es vizes vb reklámszpotját, ezért az kapta az azért járó 55 millió forintot.

Valójában viszont egy magáncég, az Argus Film and Art Kft. forgatta a videót, így a pénzt is ők kapták

írta meg az Átlátszó.hu LMP-s politikusok adatigénylése alapján.

Kecskemét és a tulajdonában álló KTV 2015-ben ugyan kötött megállapodást a reklám forgatásáról 55 647 000 forintért, de a forgatásban a KTV egyetlen munkatársa sem vett részt, és a kecskeméti tévé június és november között ugyanennyit fizetett az Argusnak.

A félperces reklámfilm miatt mérgesedett el a viszony Hosszú Katinka és az úszószövetség között, ugyanis Hosszú pénzt kért az 55 millió forintos videóban való szereplésért. Azóta a békéltetésre felkért MOB-nak is nemet mondott egy hasonló lehetőségre. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.