Ezt üzenik a tanárok a fideszes ex-államtitkárnak, aki „pipa a borotválatlan, kockás inges tanároktól”

oktatás
2016 február 15., 21:11
comments 325

A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai reagáltak a korábbi felsőoktatási államtitkár pedagógustüntetések elleni megjegyzéseire.

Klinghammer István azt mondta, a tüntetések úgy általában „a világon semmit nem oldanak meg”, „teljesen értelmetlennek” tartja ezért a mostani pedagógustüntetést, és szerinte „olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál”.

A tanárok most kockás ingbe öltözve fotózkodtak, és a képhez azt írták:

„KIikHammernek szeretettel!:)”

photo_camera Fotó: Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium / Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.