Hiába láttad már a Barca hat vasárnapi gólját, ezt végig fogod nézni!

sport
2016 február 15., 13:55
comments 45

Brazil? Focista! 

Svájci? Bankár!

Norvég? Halálmetálos! 

Katalán? Focikommentátor! 

A ridegségig visszafogott, dolgos, felelősségteljes, mélyen polgári katalánok egyik specialitása, hogy elképesztően visító, kukorékoló, ordító, vonító és kattogó futball - vagyis FC Barcelona - kommentátoraik vannak. Tévések és rádiósok is. Ha van fülhallgatód, tedd föl, és hiába nem tudsz egy szót sem ezen a meglepően kutyaugatásszerű neolatin nyelven, garantálom, hogy percekre odaragadsz a monitor elé!

Referenciának itt a RAC1 rádió visszafogott, már-már unott tudósítása Iniesta legendás, utolsó pillanatos Chelsea elleni egyenlítő góljáról. Soha ember ekkora szenvedéllyel nem vonyította azt, hogy KAISERSLAUTERN!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.