Nem turistának készül Rióba a magyar puskás

sport
2016 február 15., 05:08
comments 10

Pedig a 19 éves Péni István már a kvótaszerzéssel is túlszárnyalta az elvárásokat, írja az MTI. Az ifjúságiolimpai-bajnok Péni tavaly több versenyen is hajszálnyira volt a kvótaszerzéstől, a csangvoni vk-n például csak az 58. és 59. lövésén, a júniusi bakui Európa Játékokon pedig egyetlen rossz lövésen múlt, de végül augusztusban megszerezte a kvótát. Rióban amúgy három magyar puskás is versenyezhet, Péni mellett Sidi Péter és meglepetésre Szabián Norbert is kvótát szerzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.