Kiss László: Harminc éve nem fordult elő az, amit Hosszú Katinka tervez

sport
2016 február 16., 08:36
comments 184

A Digisport keddi Reggeli Start című műsorában vendégeskedett Kiss László szövetségi kapitány, aki szerint Hosszú Katinka öt számban éremesélyes a riói olimpián. A válogatott szövetségi kapitánya szerint 

"két számban, 400 és 200 vegyesen biztos aranyesélye van, ez a kettő egyértelműen Katinkáé, ezen kívül éremesélyes 200 és 100 háton, 200 gyorson pedig közel van az éremhez."

Kiss szerint a magyar csapatból Cseh László a második, aki a legközelebb áll az aranyéremhez. A jelenleg Floridában edzőtáborozó Gyurta Dániel már Rióra koncentrál, emiatt kihagyja az idei Európa-bajnokságot. Risztov Éva edzéseiről is jó híreket kapott Kiss, aki reméli, hogy a riói vízekkel minden rendben lesz. Kiss László nem hagyta ki, hogy odaszúrjon egyet Hosszú Katinkának: a kapitány  emlékeztetett a magyar úszósportban íratlan aranyszabályra, hogy minden versenyzőnek egy világverseny előtt el kell indulnia az országos bajnokságon is.

"Harminc éve nem fordult elő, amit Hosszú Katinka tervez, vagyis hogy nem vesz részt a győri ob-n,"

mondta Kiss László, aki bízik abban, hogy le tudnak ülni egyeztetni Hosszú Katinkával és edző-férjével, Shane Tusuppal. (MTI)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.