Márciusig kivár a terrorveszélyről szóló alkotmánymódosítással a Fidesz

politika
2016 február 16., 05:44
comments 111

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy hetekre jegeli a terrorveszélyről szóló alaptörvény-módosítást a Fidesz és megvárják vele a párt által kezdeményezett a migrációról és a kötelező betelepítési kvótáról szóló parlamenti vitanapot, ami várhatóan március elején lesz. 

MTI Fotó: Sóki Tamás
photo_camera MTI Fotó: Sóki Tamás

A Kósa Lajos által bejelentett vitanap lehet a párt szerint alkalmas arra, hogy 

a terrorveszélyhelyzettel kapcsolatos fellépés nemzeti üggyé váljon.

Az alaptörvény-módosításhoz még ekkor is kétharmadra lenne szükség, amivel jelenleg nem rendelkezik a Fidesz-KDNP. A frakció szóvivője, Halász János szerint a tervezett, migrációról szóló nemzeti konzultációról egyelőre nincsen végleges döntés. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.