Aki hatalmon van, az általában úgy érzi, hülyeség lenne nem rá szavazni, és ezt finoman meg is üzeni

"Ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson" 

- üzente Kövér László házelnök, amiért meg is kapta Dömsödi Gábortól, hogy "más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak, nálunk meg hallgatjuk tétlenül évek óta".

Olyannyira évek óta, hogy volt idő, amikor a Fideszt zavarta legjobban ez a stílus.

2006-ban ez még zsarolás volt

Azért fogalmaztam ilyen egyértelműen, mert nagyon szerettem volna, hogy mindenki számára világos legyen (...) Az eredmény fogja eldönteni azt, hogy ennek a térségnek milyen módon tudunk segíteni a következő négy évben

- mondta még pénzügyminiszter korában az MSZP-s Veres János +szabolcsi települések fejlesztési lehetőségeiről" a két választási forduló között, amire a Fidesz akkor

Veres János zsarol: ott lesz pénz, ahol az MSZP-re szavaznak

címmel adott ki közleményt

Deutsch Tamás pedig akkor (még Deutsch-Für Tamásként) azt mondta:

"A helyzet komoly. Bármilyen kormány is alakuljon, elképzelhetetlen, hogy a magyar politikában ez a fenyegetőző hangnem helyet kapjon. Azonnal kell lépni, hiszen a magyar emberek biztonságáról van szó. Mindannyian azért fizetünk adót, hogy a törvények betartása mellett, és ne politikai megfontolás alapján döntsön a kormány adóforintjaink felhasználásáról."

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;