Kockás ingben állnak ki a diákok a kockás ingbe bújó tanáraik mellett

oktatás
2016 február 17., 10:11

A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai után most az intézmény diákjai is közös akciót szerveznek. A tanári kar azután töltött fel magáról egy kockás inges csoportképet, hogy a korábbi felsőoktatási államtitkár, Klinghammer István arról beszélt, teljesen értelmetlennek tartja a pedagógustüntetéseket, és szerinte 

„olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál”.

photo_camera A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanári kara, pénteken mellettük állnak ki kockás ingben a diákjaik is (Fotó: Facebook)

A tanárok csoportképes akciójához csatlakoztak most a diákok. Az iskola két diákja által megfogalmazott szöveg így szól

"Kedves Diáktársaink!
Most rajtunk a sor! Buzdítunk titeket, hogy a most következő pénteken (2016.02.19.), mindannyian bújjatok kockásba, tanáraink támogatásáért! Lehetőleg fotózzatok-posztoljatok minél többet, a #kockástámogatáshashtaggel! Hadd lássa a világ a támogatásunkat!!! Hajrá! OSZTANI ÉR!!!!!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.