Végre egy igazán jó hír Habony Árpádnak: beindult a Gucci!

PÉNZ
2016 február 19., 18:49
comments 48
photo_camera Forrás: Wikipedia.

Több francia luxusmárka anyacége, a Kering SA negyedéves jelentése szerint újra jó irányba tartanak a pénzügyi eredményeik, miután a Gucci márka az előrejelzések dacára erőre kapott és egy hanyatló periódus után meglendítette a szekeret. 

A Kering SA eladásai összességében 8 százalékkal nőttek az ezt megelőző adatokhoz képest, míg a Gucci bevételei az elemzők által várt 1,5 százaléknál sokkal nagyobb arányban, 4,8 százalékkal nőttek. 

A jó eredmények mögött a híradások szerint a cég élén történt vezetőváltás állhat: az új ügyvezető, Marco Bizzarri kinevezése a jelek szerint jó lépésnek bizonyult. 

Nem ez egyébként az első jó hír a héten Habony Árpádnak. 

(Business of Fashion)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.