Június 23-án döntenek a britek arról, hogy az EU-ban maradjanak-e

külföld
2016 február 20., 13:02
comments 19

David Cameron szombaton a miniszterelnöki hivatal jelentette be, hogy a kabinetülésen született döntés alapján a kormány a népszavazási kampányában azt képviseli, hogy Nagy-Britannia maradjon a megreformált Európai Unió tagja. Cameron szerint a kilépéssel az ország visszaugrana a sötétbe. A referendumról szóló törvény alapján 2017 végéig kell megtartani. A június 23-i időpont nagyjából egyenlő távolságra van a tavaszi angliai helyhatósági és skóciai parlamenti választások, valamint a brit politika július végén kezdődő nyári szünete között.(BBC/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.