A horgászszövetség azt szeretné, hogy általános iskolai tananyag legyen a horgászat

sport
2016 február 21., 15:44
comments 562

Pár éven belül érné el ezt a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz). Erről a szövetség elnökhelyettese, Dérer István beszélt az agrarszektor.hu-nak

Azt szeretnék, ha a horgászat alapfokú tananyag lenne, és a gyerekeknek vizsgáznia is kéne mindabból, amit elsajátítottak. Dérer elmondása szerint ilyen rendszer működik már többek között Hollandiában is. 

A szövetségnél azt várnák ettől, hogy növekedjen a regisztrált horgászok száma. Jelenleg 330 ezer embert tartanak nyilván az országban, ezt növelnék meg jelentősen, reményeik szerint már éveken belül 400 ezerre. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.