Berlusconi szerint Balotelli olasz ugyan, csak túl sokat volt a napon

sport
2016 február 21., 17:26
comments 56

Az egykori olasz miniszterelnök edzőpályáján látogatta meg az AC Milan csapatát, miközben azt ünnepelték, hogy már harminc éve ő a klub tulajdonosa.

Berlusconi ott arról beszélt, hogy szeretne egy kizárólag csak olasz játékosokból álló Milánt. Ekkor mondta azt, hogy Balotelli is olasz, csak túl sokat volt a napon.

A nehezen kezelhető olasz csatár ghánai bevándorlók gyermekeként született Szicíliában, és olasz nevelőszülőknél nőtt fel. Sok balhéja volt már abból, hogy nem viselte el a rasszista beszólásokat, fenyegetett már szurkolókat is azzal, hogy meggyilkolja őket, ha még egyszer beszólnak neki.

Balotelli jelenleg a Liverpool játékosa, de kölcsönadták egykori csapatának, a Milánnak. Berlusconi azt is elmondta, hogy ha Balotelli szeretné, szívesen visszavásárolnák.

Az olasz politikusnak nem ez volt az első hasonló beszólása, Barack Obamát és többször nevezte már napbarnítottnak. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.