Csetényi Csaba cége reklámozhatja a Budapesti Gyógyfürdőket is

Média
2016 február 22., 11:48
comments 37
Csetényi Csaba
photo_camera

A friss közbeszerzési értesítőő szerint a Network 360 Reklámügynökség Kft. nyerte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. nettó 150 millió forintos tenderét. A cég Csetényi Csabához tartozik, akit leggyakrabban azért emlegetnek a lapok, mert Rogán Antal miniszter szomszédja a Pasa Parkban és cégei számos kommunikációs tárgyú közbeszerzést nyertek el az elmúlt években.  

A Network 360 feladata lesz hirdetések és PR-anyagok megjelentetése a különböző médiumokban, illetve médiavásárlás- és tervezés, ameddig a büdzsé tart. 

(atlatszo.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.