Magyarországra is szállítottak a visszahívott Mars csokikból

gasztronómia
2016 február 23., 22:28
comments 66

Közölte ezt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatósága kedden este. 

A Nébih tájékoztatása szerint a 2016. június 19-től 2017. január 8-ig terjedő minőség-megőrzési idővel rendelkező csokoládétermékeket von ki a forgalomból a Mars Incorporated élelmiszervállalat. 

A termékvisszahívás a termékekben talált műanyag-szennyeződés miatt vált indokolttá 55 országban, köztük Magyarországon is. 

A vizsgálat jelenleg is tart - közölte a Nébih. A hatóság kéri a fogyasztókat, hogy aki vásárolt az említett minőség-megőrzési időkkel ellátott Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations és Mini Mix termékekből, ne fogyassza el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.