Százak tüntetnek a Nemzeti Választási Iroda épülete előtt

politika
2016 február 23., 16:23
comments 379

Az MSZP felhívására gyűltek össze kedd délután tudósítónk szerint mintegy háromszázan az Alkotmány utcai épület előtt, amiatt tiltakozva, hogy délelőtt titokzatos, a Fradi Securtiyhez köthető kopasz alakok megakadályozták, hogy Nyakó István mszps politikus népszavazási kezdeményezést nyújtson be a vasárnapi zárvatartás eltörléséről. 

Nyakó a délutáni tüntetés helyszínen válaszolt is kérdéseinkre:

A tüntetést Kunhalmi Ágnes hívta össze, mellette Gőgös Zoltán és Tóbiás József is felszólal. Tóbiás arról beszélt, hogy tegnap Magyarország még jogállam volt, ma már nem az. 

Gőgős Zoltán beszéde:

Kunhalmi Ágnes:

A megjelent tömegben az MSZP mellett az Együtt és a PM táblái is felbukkantak. 

Tudósítónk egyetlen apró közjátékról számolt be: amikor valaki elkezdte volna skandálni, hogy 'nem hagyjuk-nem hagyjuk', egy másik letüntető letorkolta, hogy "felejtsük már el ezt, hat éve hagyjuk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.