Többen a Fidesz-székház védőit vélik felfedezni a választási irodánál erőt demonstráló kopaszokban

politika
2016 február 23., 07:29

A Nemzeti Választási Iroda Alkotmány utcai székházánál gyülekező 15-20 erős, kopasz emberben a jelenlévők közül többen Fradi-ultrákat vélnek felfedezni, jelentette a helyszínről Szily László.

photo_camera

Többek szerint ugyanők védték 2013. márciusában a Fidesz-székházát az alkotmánymódosítás ellen tiltakozó tüntetőktől - Lukács Zoltán, az MSZP helyszínen lévő politikusa is őket vélte felfedezni most a helyszínen, erről a Klubrádióban beszélt.

Az ügyben kerestem Kubatov Gábort, aki amellett, hogy a Fidesz pártigazgatója, az FTC elnöke is, de egyelőre nem reagált a megkeresésre.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.