Új őrület terjed: Szájer József is kiállítást szervez az EP-ben

MŰVÉSZET
2016 február 23., 09:57
comments 25
photo_camera

Épp csak kiderült, hogy Kovács Béla jobbikos képviselő olasz kortárs művészek képeit mutatja be az Európai Parlamentben, azonnal megérkezett a fideszes válasz, méghozzá Szájer Józseftől, az Európai Néppárt alelnökétől. Szájer is kiállítást szervez az EP-ben: jóvoltából Bekay Nagy Maya képei négy napon keresztül lesznek láthatóak. 

A Fidesz előzött is, mert a kiállítás már ma este nyit, míg Kovács kedvenc olasz műveit csak csütörtöktől lehet majd látni. Ilyen események megszervezésére egyébként külön kerete van az EP-képviselőknek. 

Szájer beszédet is mond, és a megnyitó után koktélpartit is tart az egybegyűlteknek. Jó szórakozást! 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.