Osztálytársak voltak a fideszes-fradista Kubatov titkára és a tegnap a Népszavazó Nénit kísérgető fiatalember

2016 február 24., szerda 6:20
209

Az Index nyomozta ki, hogy még annál is egyértelműbb a kapcsolat a Fidesz és a keddi népszavazási botrány közt, mint eddig gondoltuk.

A Nemzeti Választási Irodánál kedd délelőtt zajló botrányos események egyik főszereplője volt az a szemöldökpiercinget viselő fiatalember, aki a végül kérdést benyújtó Erdősi Lászlónét kísérgette. Róla most kiderült, hogy 

Varró Ádámnak hívják, és egy gimnáziumi osztályba járt Kindlovits Mátéval, a Fradi-vezér és Fidesz-alelnök Kubatov Gábor titkárával.

Mindketten a Pál Apostol Katolikus Gimnáziumba jártak, ahol az osztályfőnökük az a Riz Levente volt, aki ma a XVII. kerület fideszes polgármestere. Ráadásul Varró közeli ismerőse az a Petrőczy Dániel is, aki szintén a XVII. kerületben fideszes önkormányzati képviselő.

Az Indexnek sikerült elérnie Kindlovitsot és Petrőczyt, akik hetet-havat összehordtak, például azt is, hogy nem is tudják, miről van szó.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt