Rent a Gent: Férfikölcsönző egyedülálló nőknek, szex nélkül

külföld
2016 február 27., 16:50
comments 121

Van már egy rakás szolgáltatás, amin keresztül szexpartnert találhatnak egymásnak az emberek. Van egy csomó olyan, amiken randikat szervezhetnek le, és van már olyan is, ami barátkozni vágyó nőket köt össze.

Van azonban egy újabb startup, a Rent a Gent, ami azzal foglalkozik, hogy

művelt, plátói férfi kísérőket kínál nőknek.

A Rent a Gentet az olyan nőknek találták ki, akik egyedülállóak, mégis kellene nekik egy rakás rendezvényre kísérő. De nem akármilyen kísérő, hanem olyan, aki jóképű, kedves, humoros, szórakoztató és értelmes is. Akik miatt nem kell aggódni egy-egy bálon sem, sőt, a nő biztos lehet benne, hogy kísérője elbűvöl bárkit, akivel csak találkoznak. Szóval olyan ez, mint egy nagyon-nagyon-nagyon jól sikerült Tinder-randi, csak ezután nincs szex.

Saját bemutatószövegei szerint pont ilyen kísérőket kínál a Rent a Gent, óránként 200 dollárért, azaz kb. 57 ezer forintért.

A Business Insider egyik női újságírója ki is próbálta a dolgot, és kikölcsönözte magának a magas és jóképű színész-klipproducer-forgatókönyvíró Aaront, akivel elmentek múzeumba. Az újságíró szerint remek 2 órát töltöttek együtt, partnere tényleg nagyon művelt, intelligens és szellemes beszélgetőpartner volt. Aaron soha nem hagyta, hogy egy pillanatra is leüljön a beszélgetés, és még az órájára sem pillantott egyszer sem.

Aaron elmesélte azt is, hogy a Rent a Gent a Facebook-profilja alapján vadászta le, és a Facebookon is keresték meg. Eleinte hülyeségnek tartotta a dolgot, de cég olyan üzleti ajánlattal állt elő, amit már nem akart visszautasítani.

A Rent a Gent rendszerén belül a felhasználók pontozhatják a férfiakat, és folyamatosan frissülő adatbázis tartja nyilván, hogy hány lehetséges kísérő van épp az adott zónában. Az alkalmazás már több amerikai nagyvárosban is működik.

Igény pedig van rá, és ezt nemcsak a Rent a Gent sikere bizonyítja, hanem az is, hogy még vetélytársa is van a cégnek, a ManServant nagyjából ugyanezt csinálja, de valamivel olcsóbban: óránként csak 125 dollárért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.