Ismerd meg azokat, akik jobban hittek Erdősi Lászlónénak, mint a saját szemüknek

politika
2016 február 29., 20:32
comments 255

A Nemzeti Választási Bizottság valószínűleg nem a hétfő délután meghozott döntésére lesz a legbüszkébb. A testület a vasárnapi boltbezárásról szóló két népszavazási kérdésben -  amelyeket nagyon vitatott körülmények között, kopasz verőemberek sorfala mellett adtak be - kormánypárti megbízottakkal az élen lazán leszavazták Patyi András elnököt, aki azt kérte, hogy tagadják meg Erdősiné kérdésének hitelesítését. 

Itt vannak azok a tagok, akik szerint teljesen rendben volt, hogy Erdősi Lászlóné még csak nem is személyesen hitelesítette a kérdését:

Dr. Bozsóki Éva, az NVB elnökhelyettese

photo_camera .

2010-ben a Fidesz jogi koordinátora volt

Dr. Rádi Péter

photo_camera

Dr. Lovas András, a KDNP megbízottja 

photo_camera

Dr. Tóta Áronné dr. Zentai Ildikó

photo_camera

Korábban a törökszentmiklósi fideszes polgármester tanácsadója volt

Dr. Sasvári Róbert

photo_camera  

2010-ben még a Fidesz delegálta az OVB-be.

Dr. Boda Pál

photo_camera

Dr. Sárhegyi Zoltán, a Fidesz megbízottja

photo_camera

Velük szemben pedig csak Patyi András, Fábián Adrián, Bodolai László LMP-s megbízott, Litresits András MSZP-s megbízott és Borbély Andrea, a Jobbik megbízottja nem akarták hitelesíteni Erdősiné kérdését. Az NVB határozata ellen 15 napon belül lehet jogorvoslati kérelmet benyújtani a Kúriához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.