Strucctojás és békacomb volt ma az ebéd a Prezinél

gasztronómia
2016 február 29., 13:15
comments 249

Árvai Péter Prezi-alapító twitelte ki elégedetten, hogy imádta a céges konyha mai kínálatát, ami rántott békacomb volt főtt strucctojással. Pedig a kép tanúsága szerint nem is vett a tojásból!

A magyar Oscar-díj napján különösen szív- és gyomormelengető dolog azt látni, hogy Magyarország nem csupa kórházi konyha és kristálycukorral megszórt ipari margarinos kenyér. De minden jónak van árnyoldala: a prezisek a békacombért meg a struccért cserébe kénytelenek voltak lenyelni a világ legzöldebb és legguzmósabb trutyiját, ami ebből a távolságból valamilyen emberiségellenes spenótszerűségnek néz ki.

És hogy ne mindig a károgás menjen: ha te is olyan menő magyarországi cégnél dolgozol, ahol van saját konyha, írd meg kommentben vagy mailben, hogy mi volt a legjobb vagy legvadabb ebédmenütök februárban!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.