Tűzoltók vonultak a lehalt 3-as metróhoz

közlekedés
2016 február 29., 17:07
comments 127

A BKK délután közölte, hogy az M3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik egy jármű meghibásodása miatt. Utasaink türelmét kérik.

Az Index úgy tudja, hogy a Kőbánya-Kispest irányába haladó szerelvényről azért kellett leszállítani az utasokat, mert a szerelvény hátulja erősen füstölt. Az állomást kiürítették, majd hamarosan a tűzoltók és a rendőrök is megérkeztek.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy tűzoltók vonultak a Népliget állomásra, mert füstszagról érkezett jelentés. Egyelőre tűzre vagy füstre utaló jelet nem találtak, így további átvizsgálásra egy tűzoltóegység maradt a helyszínen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.