Habony Árpád leghűségesebb bajtársa bejelentkezett a londoni nagyköveti pozícióra

POLITIKA
2016 március 01., 09:23
comments 161

A 444 több forrásból is úgy értesült, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf megpróbálja megszerezni Magyarország londoni nagykövetségének vezetését.

Szalay-Bobrovniczky hivatalosan az egyik legsötétebb kormányközeli szervezet, a Századvég kuratóriumának alelnöke, valamint Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes férje.

Nem hivatalosan viszont olyan jóban van Habony Árpáddal, hogy például Londonba is együtt járnak.

A brit fővárosban jelenleg Szabadhegy Péter vezeti a magyar nagykövetséget. Budapesten viszont már lassan egy éve csak ügyvivő áll a brit nagykövetség élén.

Egyébként nem Kristóf lenne az első Szalay-Bobrovniczky nagyköveti rangban. Testvére, Vince bécsi nagykövetként volt kénytelen végigülni, ahogy osztrák humoristák a magyar koronával viccelődnek. Most pedig a hírek szerint hamarosan Helsinkibe megy nagykövetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.