Hadházy Ákos: A KLIK bekérte azoknak a gyerekeknek a listáját, akik nem voltak iskolában, és nem voltak betegek

politika
2016 március 02., 12:29
comments 414

Az LMP politikusa azt írja a Facebookon, hogy egy szekszárdi iskolától kérte a listát a Klik, miután hétfőn rengeteg gyerek nem ment iskolába. Hadházy szerint ez azt jelenti, hogy „a milliárdokért fejlesztett sokadik e-napló sem működik”.

Hadházy Ákos a botrány kirobbanása után otthagyta a Fideszt, és csatlakozott az LMP-hez (Fotó: LMP)
photo_camera Hadházy Ákos a szekszárdi trafikbotrány kirobbanása után otthagyta a Fideszt, és csatlakozott az LMP-hez (Fotó: LMP)

A Klik ugyan azt nyilatkozta, hogy nem kértek listát a hiányzókról, de több iskolából is azt írták, hogy kellett jelenteniük a létszámot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.