A görög nácik is használnak kopasz verőembereket politikai céljaik elérésére, de Sógor Csaba elzavarta őket

Elképesztő jelenet játszódott le szerdán az Európai Parlament egyik bizottsági ülésén, ahol a kisebbségi jogokról volt szó. A görög Lamprosz Fontulisz magából kikelve üvölteni kezdett, amikor a görögországi törökök helyzetét vetették fel, és azt kiabálta, hogy ilyen kisebbség nem is létezik. A görög képviselő az Arany Hajnal nevű görög neonáci párt képviselője.

Fontulisz a vitában kopasz, kigyúrt szimpatizánsok segítségét használta, a gyanús alakok jelenlétével igyekezve súlyt adni álláspontjának. A módszer ugyanaz volt, mint amit a Fidesz alkalmazott Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda épületében a múlt héten. 

Sógor Csaba, az RMDSZ képviselője azonban nem ijedt meg az üvöltő görögtől és szkinhed barátaitól. Előbb józan határozottsággal intette rendre görög kollégáját, majd közölte vele, hogy "Húzzon el és fogja be a pofáját!". Végső soron eszerint cselekedett a dühös náci.

Íme a videó Fontulisz és Sógor vitájáról:

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.