Egy 61 éves manchesteri professzorról kiderült, hogy Old Nick néven pornózik

FILM
2016 március 06., 20:51
comments 287

Nicholas Goddard, a 61 éves, 3 gyerekes, elvált vegyészmérnök 25 éve dolgozik a University of Manchesteren. De most kiderült, hogy az utóbbi 10 évben Old Nick, azaz Öreg Nick néven szerepet vállalt olyan pornófilmekben is, amikben a partnerei 21 év körüli, a diákjaival egyidős nők.

photo_camera Old Nick bevetésre kész

Sun buktatta le a férfit, aki azt mondta, hogy képmutatás kritizálni valakit, aki szerepel egy pornófilmben, miközben mindenki folyton pornót néz.

Mint mondta, nem tudja, mit szólnak ehhez a diákjai vagy a szüleik, de őt nem zavarná, ha a gyerekeit pornósztárok tanítanák. Az ő egyik jelenete egyébként több mint 1 millió megtekintésnél jár a Pornhubon, a világ egyik legnagyobb pornóoldalán.

Goddard elmondta, hogy a magánügye, mit csinál a szabadidejében, mindenesetre januárban felhagyott a másodállással, mert nem volt annyira kifizetődő.

Az egyetem vizsgálja az ügyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt