Nem tudni, pontosan mit is csinál Farkas Flórián a havi 1 milliós fizetéséért

politika
2016 március 07., 11:27
comments 145

A Népszabadság megpróbálta megtudni, mit is dolgozik pontosan Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, aki most miniszterelnöki biztosként szervezi a kormány romapolitikáját, azonban elérhetetlen.

A Miniszterelnökségen az irodai mellékén nem jelentkezik senki, közvetlen számot pedig nem adtak Farkashoz. A romabiztos Hold utcai irodájába sem engedték be a Népszabadság újságíróját, egy alkalmazott azt mondta, ritkán vannak az épületben.

Farkas mindennek ellenére miniszterelnöki biztosként bruttó 997 220 forintot keres havonta, pedig még az sem világos, hogy tényleg van-e érettségije és diplomája. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.