A miniszterek szerint Habony egy jobboldali meggyőződésű ember, aki mindenféle ellentételezés nélkül mondhatja el a magánvéleményét politikusoknak

politika
2016 március 08., 14:58
comments 274

Az Együtt képviselője, Szabó Szabolcs kérdezte végig a minisztériumokat, melyiknek milyen kapcsolata van az Orbán Viktor tanácsadójának tartott, rejtőzködő playboy és nyugdíjasrugdosó Habony Árpáddal, szokott-e oda bejárni meg más ilyenek. 

A parlament honlapjára pedig sorra kerülnek fel a válaszok. 

Nézzük sorrendben a válaszokat, elsőnek Pintér Sándorét:

photo_camera

Lázár János válasza:

photo_camera

Végül Simicskó István válasza, aki mit tesz az ég, szinte szó szerint ugyanazt válaszolta, mint Pintér Sándor:

photo_camera

Ez a minta visszaköszön Szijjártó Péternél is:

photo_camera

És az Emminél, ahol Rétvári Bence államtitkár válaszolt:

photo_camera

Majd Fazekas Sándor, aki szintén a szokott sablonnal élt:

photo_camera

Trócsányi miniszter úr:

photo_camera

Egy lázadó akadt még Lázáron kívül, Tállai András:

photo_camera

Ezek alapján a válaszok alapján nincs miért aggódni, az éppen a TV2 irányítását átvevő és Lokál című lapjába egymilliárdos (!) állami hirdetést összeszedő Habony Árpádnak semmiféle ráhatása nincs a kormány döntéseire. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.